3 things I like (1)

DSC00284

3 things I like is een serie die ik wil starten op mijn site. Dit gaat dan over drie random dingen die ik op dat moment leuk vind. Dit kan van alles zijn, iets te eten, iets wat ik draag, muziek, een tv-programma, van alles en nog wat. Deze eerste editie gaat over make-up, schoenen en boeken. Enjoy!

1. MAC pink plaid

DSC00296

DSC00306

DSC00308

Al jaren volg ik allerlei beautyblogs. Van Vera tot Mascha en van Willemijn en Martine tot Cynthia. Heel mijn koopgedrag als het gaat over make-up producten is gebaseerd op hun reviews. Wat al jaren op mijn verlanglijstje stond was een product van het merk MAC. Iedereen die ook maar een beetje met make-up bezig is kent het wel. Voor mij was en is MAC toch wel een merk wat je moet hebben gebruikt in je leven. Ik weet niet of het de verpakkingen, de luxe-uitstraling, of de werkelijke producten zijn die me zo aanspreken, maar dat ik er wat van wilde stond al jaren vast. Toen ik een paar weken terug in Barcelona was, was ik vastberaden eindelijk iets van het merk mee te nemen. Ik koos onder andere voor deze lipstick, maar ook voor een prachtige blush (namelijk fleur power). De lipstick is van de matte lijn van MAC en heet pink plaid (33). Deze lipstick heeft voor mij de ideale kleur. Ik ben gek op oud-roze gekleurde lippen. Het is niet super opvallend maar maakt je look wel net af. Hij matcht met elke outfit en dat is ook wel erg fijn. Deze pak ik sinds ik hem heb er dan ook vaak bij!

2. Nike air max Thea

DSC00289

DSC00314

DSC00313

Ik ben enorm kritisch als het op schoenen aan komt en zeker met sneakers. Heel veel sneakers vind ik dan leuk bij anderen staan, maar zijn dan weer net niks voor mij. Sneakers met kleurtjes vind ik bijvoorbeeld erg leuk, maar ik heb dan al gelijk moeite met hoe ik dat dan weer moet gaan combineren. En ook vind ik dat als je iets heel kleurrijks hebt wat je vaak aandoet dat het zo gaat vervelen na een tijdje. Dat ik nieuwe sneakers nodig had was duidelijk. Ik had vorig jaar mooie suède bordeaux rode Puma’s waar ik helemaal gek op was. Helaas zijn deze gestolen toen ik een keer naar de sportschool ging. Normaal deed ik altijd oude of goedkope schoenen aan naar de sportschool of deed ik mijn spullen in een kluis. Maar precies die dag kon ik mijn andere schoenen niet vinden en had je voor de kluisjes opeens een eigen slot nodig in plaats van het gebruikelijke 20-centmuntje. Balen! Maanden lang heb ik op internet gezocht naar sneakers die aan mijn behoeften konden voldoen en toen had ik deze ook gepast een keer in Amsterdam. Maar daar kreeg ik opeens het gekke idee dat ze mijn voeten heel gek groot lieten lijken, wat natuurlijk niet het geval was. Toen ik dus in juli Barcelona bezocht werd ik opnieuw verliefd op deze Nikes. Ze zitten heerlijk, en ik vind dat ze overal wel onder staan. Sommige zullen ze misschien saai vinden, maar voor mij is dit de ideale schoen op het moment!

3. De labyrinthrenner boeken

DSC00286

DSC00323

DSC00319

Deze trilogie van James Dashner is fantastisch, ik ben zo gek op deze boeken! Ze zijn enorm spannend en laten je niet los van begin tot einde. Ik ben altijd erg geïnteresseerd in verhalen waar een totaal andere wereld wordt geschetst. Dit laat je fantasie maar des te meer de vrije loop. De omgeving van de hoofdpersonen en hun handelen wordt steeds uitgebreid vermeld, je hebt echt het gevoel dat je ziet wat de hoofdpersoon ziet en voelt wat hij voelt. De onwetendheid van het werken van de wereld waar hij in is gegooid en het steeds meer ontrafelen ervan is enorm fascinerend. Ik wil niet teveel over het verhaal zelf kwijt om niet per ongeluk te spoilen. Maar ga ze zeker lezen! Elk deel van de trilogie is weer heel anders, en je leert de hoofdpersonen van binnen en buiten kennen. Ik vind het totaal niet voorspelbaar wat er gebeurt. Natuurlijk is dit weer een serie die erg gehypt is, maar hiervan denk ik ook wel echt dat dat goed is. Ook deze serie is zoals vele andere bekende verfilmd. Toch durf ik het niet helemaal aan om de film te gaan kijken. Ik hoor van veel mensen dat hij erg leuk is, maar toch wel erg afwijkt van het verhaal. Ik ben zo bang dat de film dan toch tegenvalt tegenover de boeken zelf. Deze boeken en verhalen verdienen aandacht en horen gelezen te worden. Laat je meeslepen en lees in het Engels of Nederlands deze spannende pareltjes.

Heb jij random favorieten op het moment?

One thought on “3 things I like (1)

  1. Thanks a lot for giving everyone such a special chance to discover important secrets from here. It is usually so enjoyable plus full of a great time for me and my office fellow workers to search the blog at the very least 3 times in a week to learn the new tips you will have. Of course, I’m usually satisfied concerning the astounding hints served by you. Selected two points on this page are definitely the most efficient I’ve ever had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *