40 Beauty Questions Tag

40 beauty questions tag

Deze tag zag ik onder andere bij Vera en Mascha en ik vond de vragen zo leuk dat het mij ook een goed idee leek om deze tag in te vullen!

1. Hoe vaak per dag was je je gezicht?
Gemiddeld één keer per dag, of dat in de ochtend of in de avond is verschilt.

2. Wat is je huidtype?
Ik denk gemengd, ik heb een vette T-zone maar ook veel droge plekjes. Hierdoor is huidverzorging altijd een beetje onhandig en moet ik voor verschillende plekken in mijn gezicht verschillende producten gebruiken.

3. Welke facewash gebruik je op het moment?
Of de tea tree facial wash van SuperDrug, of één die ik een tijdje terug bij de Lidl, ja echt, scoorde. Deze is van Cien en heet de diepreinigende huidreinigingsgel in de geur olijf. Maar ik gebruik niet te vaak facewash omdat die ik heb nogal agressief werken op mijn huid.

4. Scrub je wel eens?
Ja, mijn gezicht en mijn lichaam.

5. Welk merk gebruik je daarvoor?
Pff dat zou ik niet eens uit mijn hoofd weten, zo vaak doe ik dat dus. Voor mijn gezicht gebruik er de roze tube van het merk Odina. Voor mijn lichaam wissel ik tussen een scrub van het merk Camilledie heet the peeling shower gel in Eucalyptus, ook vind ik pink grapefruit van the BodyShop erg fijn.

6. Welke dagcrème gebruik je?
Ik gebruik een dagcrème van Essence (my skin moisturizing cream for normal skin) en een nachtcrème van Kruidvat huismerk met extra vitamine E die ik heel fijn vind voor droge plekjes.

7. Heb je sproeten?
Ja! Vooral op mijn neus en net daarnaast.

8. Gebruik je oogcrème?
Nee.

9. Heb je of had je een acné-gevoelige huid?
Niet echt.

10. Heb je ooit ProActiv gebruikt?
Nee, wat is dat?

11. Welke foundation gebruik je?
Ik gebruik geen foundation.

12. En welke concealer?
Ik gebruik er twee: de Camouflage Cream in de kleur 010 Ivory van Catrice en de all-round liquid conceale velvet finish concealer ook van Catrice.

 

DSC00649

 

13. Weet je wat je ondertoon-kleur is?
Volgens mij roze.

14. Wat vind je van valse wimpers?
Het kan wel mooi zijn als ze niet te groot, dik en opvallend zijn. Losse wimpers zijn dan het mooiste.

15. Wist je dat mascara officieel maar drie maanden houdbaar is?
Jaajaa.

16. Welke merk van mascara gebruik je?
Ik gebruik op het moment die van Essence, the Lash Princess false lash effect mascara.

17. Sephora of MAC?
MAC!

18. Heb je een MAC Pro-Card?
Nee, zo erg is het nog niet met me gesteld.

19. Welke make-up tools gebruik je voor het aanbrengen van je make-up?
Ik doe alles met kwasten, sponsjes en met je vingers vind ik gewoon niet zo fijn.

20. Gebruik je een basis of primer voor de ogen?
Jaa, die van Essence, de welbekende I love stage eyeshadow base.

21. En voor het gezicht?
Ja, de Catrice prime and fine pore refining anti-shine base.

22. Wat is je favoriete oogschaduw (kleur of tint)?
Dan denk ik dat ik voor een kleur ga die iets lichter is dan mijn huidskleur, een soort matte highlighter. Daar kan je dan precies je ogen wat mee oplichten.

23. Gebruik je vloeibare eyeliner of een potlood?
Als ik eyeliner gebruik dan gebruik ik altijd vloeibare eyeliner of een soort van stiftje.

24. Hoe vaak prik je jezelf in de ogen met een oogpotlood?
Eigenlijk nooit, want ik gebruik nooit oogpotlood en als ik het gebruik prik ik mezelf niet volgens mij.

25. Wat vind je van losse oogschaduw?
Erg mooi, vaak is de pigmentatie ook erg goed. Alleen het gedoe om ze te gebruiken weerhoud mij er van om ze te gebruiken.

26. Gebruik je minerale make-up?
Nee.

27. Wat is je favoriete lippenstift?
Dat is of MAC pink plaid of Essence 07 natural beauty.

28. Wat is je favoriete lipgloss?
Ik gebruik bijna nooit lipgloss maar als ik het gebruik is het bijna altijd Teeez ultra shine lipgloss 08 gutsy of Essence stay with me longlasting lipgloss 03 candy bar, dat is een super mooie gepigmenteerde koraalroze.

29. Wat is je favoriete blush?
En weer kan ik niet kiezen. Of MAC fleur power of KIKO rock attraction (limited edition) in 05 sound coral.

 

DSC00647

 

30. Koop je wel eens cosmetica via Ebay?
Ik heb nog nooit wat via Ebay gekocht.

31. Houd je van drogisterij make-up?
Jaa, vrijwel mijn hele collectie bestaat er uit. Ik kan uren door de Kruidvat en Etos lopen.

32. Ga je wel eens naar CCO’s?
Nee, daar ben ik nog nooit geweest.

33. Heb je ooit overwogen make-up lessen te nemen?
Ja het lijkt me erg leuk. Ik heb wel een keer een make-up workshop van een paar uur gehad.

34. Ben je klunzig bij het aanbrengen van make-up?
Over het algemeen niet, maar soms heb je wel van die dagen dat het allemaal niet lukt.

35. Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?
Te donkere foundation, te donkere wenkbrauwen, alles met verkeerde kleuren.

36. Houd je van kleurrijke make-up of juist van neutrale tinten?
Ik ben meer van de neutrale tinten denk ik.

37. Welke celebrity heeft vaak mooie make-up?
Dan ga ik toch Kylie Jenner zeggen. Heel de Kardashian-Jenner familie eigenlijk wel, het is veel maar het staat wel goed.

38. Als je het huis maar met één make-up product mocht verlaten, wat zou het dan zijn?
Een mascara!

39. Verlaat je wel eens het huis zonder make-up op?
Eigenlijk nooit.

40. Vind je dat je er goed uitziet zonder make-up?
Ik schaam me niet voor mijn gezicht zonder make-up, maar ik voel me wel veel zekerder als ik het op heb. Zonde make-up voelt het toch een beetje alsof je vergeten bent een broek aan te doen. Het kan heel goed de mooie punten van je gezicht benadrukken.

41. Wat is volgens jou de beste make-up lijn?
Lastig, als ik genoeg geld had zou ik zeker MAC zeggen. Ik denk dat je in elke categorie wel een goed product kan vinden daar.

42. Wat vind je van make-up?
Ik ben er gek op en zie het ook een beetje als een hobby. Elke ochtend je make-up doen zie ik als een rustmomentje en daarna ben ik echt klaar voor de dag. Het is ook het eerste wat ik doe als ik opsta, ja echt letterlijk het eerste. In pyjama loop ik gelijk naar mijn kastje en leg ik alles klaar wat ik wil gebruiken.

Zo, dat was weer een hele lijst!

Hoe denk jij over make-up?

One thought on “40 Beauty Questions Tag

  1. I intended to write you the very little remark just to thank you very much again regarding the exceptional things you have shown above. It’s simply seriously open-handed with you to convey extensively exactly what a lot of people could have marketed as an ebook to earn some cash for their own end, specifically since you could possibly have tried it if you ever wanted. The techniques as well worked to become a great way to recognize that other people online have the identical desire really like my personal own to find out a little more when it comes to this issue. I believe there are millions of more pleasant times in the future for those who browse through your blog post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *