A day in: Rotterdam

20170302_162710

Vandaag weer eens een artikel in de serie: A day in. Ik ging namelijk afgelopen donderdag een middagje naar Rotterdam. Nu ben ik elke week wel meerdere keren in Rotterdam te vinden, onder andere voor mijn studie. Maar vandaag was een heerlijk dagje weg met mijn moeder met onder andere een bezoek aan het kattencafé!

Ken je de reeks ‘A day in’ nog niet? Lees dan zeker deze artikelen eens terug over een dagje weg naar Amsterdamnog een keer een dagje weg naar Amsterdam, naar Den Haag en naar Utrecht. In dit artikel laat ik je zien wat ik op die dag heb gedaan, en misschien haal jij er nog leuke tips uit voor plekken die je echt moet bezoeken!

 

20170301_013841
Ik begon de dag, zoals iedere dag, met het knuffelen en eten geven van mijn hamster Wollie.
Outfitje van de dag!
Outfitje van de dag!

 

Onderweg naar het station, om de trein te pakken naar Rotterdam.
Onderweg naar het station, om de trein te pakken naar Rotterdam.

20170302_132119

Doei Dordrecht!
Doei Dordrecht!
Via Blaak liepen we richting het kattencafé waar we om 1400 een reservering hadden staan. Ik ben gek op de kubuswoningen en dit is ook echt iets wat je gezien moet hebben als je naar Rotterdam gaat.
Via Blaak liepen we richting het kattencafé waar we om 1400 een reservering hadden staan. Ik ben gek op de kubuswoningen en dit is ook echt iets wat je gezien moet hebben als je naar Rotterdam gaat.
Lekker wandelen door de stad. Ook a was het weer best grauw, het was niet koud en droog, dus dat was wel fijn.
Lekker wandelen door de stad. Ook a was het weer best grauw, het was niet koud en droog, dus dat was wel fijn.

20170302_134632

Onderweg naar het café gingen we nog langs de Harolds, de ultieme knutsel winkel is dat. Ze hadden er enorm veel mooie posters hangen, allemaal met een vintage stijl.
Onderweg naar het café gingen we nog langs de Harolds, de ultieme knutsel winkel is dat. Ze hadden er enorm veel mooie posters hangen, allemaal met een vintage stijl.

20170302_134801

Over het kattencafé zal ik nu nog niet teveel vertellen, want daar komt een apart artikel over online. Maar om toch een beeld te geven, zijn hier alvast enkele foto's!
Over het kattencafé zal ik nu nog niet teveel vertellen, want daar komt een apart artikel over online. Maar om toch een beeld te geven, zijn hier alvast enkele foto’s!

dsc01414

dsc01429

Na het bezoek aan het Pebbles kitty cat café, zijn we ook nog de stad in gegaan. Zo kwamen we onder andere in een leuke vintage winkel genaamd I <3 vintage.
Na het bezoek aan het Pebbles kitty cat café, zijn we ook nog de stad in gegaan. Zo kwamen we onder andere in een leuke vintage winkel genaamd I

20170302_155236

20170302_160027

20170302_155329

20170302_155255

Ook kwamen we langs de altijd mooie Markthal.
Ook kwamen we langs de altijd mooie Markthal.

20170302_162731

20170302_170953

 

Ook deze kitsch schaaltjes, vond ik stiekem wel heel leuk, vooral die met die pauw en die met die schelp.
Ook deze kitsch schaaltjes, vond ik stiekem wel heel leuk, vooral die met die pauw en die met die schelp.
Ik had nog een waardebon liggen van de Bijenkorf en die heb ik volledi besteed aan kaarten. Volgens mij heb ik dit nog nooit verteld, maar ik verzamel kaarten. Ik ben er gek op en heb ze allemaal geordend in mappen (en nee ik verstuur ze dus niet). Deze kaarten gebruik ik ook wel eens als achtergronden voor foto's dus je zal ze vast nog voorbij zien komen, want er zitten een paar hele leuke tussen! Erg blij met deze aankoop!
Ik had nog een waardebon liggen van de Bijenkorf en die heb ik volledi besteed aan kaarten. Volgens mij heb ik dit nog nooit verteld, maar ik verzamel kaarten. Ik ben er gek op en heb ze allemaal geordend in mappen (en nee ik verstuur ze dus niet). Deze kaarten gebruik ik ook wel eens als achtergronden voor foto’s dus je zal ze vast nog voorbij zien komen, want er zitten een paar hele leuke tussen! Erg blij met deze aankoop!
Pasen komt er weer aan en bij de Bijenkorf hadden ze deze hele leuke Tony Chocolonely paaseitjes in eierdoosjes, hoe leuk is dat?!
Pasen komt er weer aan en bij de Bijenkorf hadden ze deze hele leuke Tony Chocolonely paaseitjes in eierdoosjes, hoe leuk is dat?!
Bij de Jamin spotte ik deze gekke popcorn smaak, is dit lekker?
Bij de Jamin spotte ik deze gekke popcorn smaak, is dit lekker?
Ik hou zo van deze stad!
Ik hou zo van deze stad!
En toen was het weer tijd om naar huis te gaan!
En toen was het weer tijd om naar huis te gaan!
Wel met lekkere snoepjes voor onderweg natuurlijk!
Wel met lekkere snoepjes voor onderweg natuurlijk!

20170302_175420

Toen ik thuis was heb ik de poster die ik gekocht heb bij Harolds even mooi uit op tafel. Ik ben er enorm blij mee!
Toen ik thuis was heb ik de poster die ik gekocht heb bij Harolds even mooi uit op tafel. Ik ben er enorm blij mee!
De poster met allerlei soorten pasta hangt nu boven de eettafel, want die hebben we ook meegenomen.
De poster met allerlei soorten pasta hangt nu boven de eettafel, want die hebben we ook meegenomen.

Zo, dat was nogal een vol dagje, maar wel heel erg leuk! Blijf zeker mijn blog in de gaten houden als je meer wil weten over het kattencafé wat ik heb bezocht. Je blijft op de hoogte van mijn nieuweste artikelen door me te volgen op Bloglovin’, op Twitter of op Instagram.

Weet jij nog leuke hotspots in Rotterdam? Laat ze dan hieronder achter bij de reacties!

2 thoughts on “A day in: Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *