Beaming love – Mascha & Gregor

Processed with VSCO with m5 preset

Je kent vast wel die mensen in je vriendenkring, die een relatie met elkaar hebben, en de liefde er gewoon afspat. Zo mooi om te zien! Wat ik nog meer bijzonder vind is als twee personen zo verliefd zijn op elkaar dat het zelfs via het internet totaal overkomt, dat de kijker zelfs door een beeldscherm heen mee kan genieten van iemand anders zijn of haar verliefdheid. Laatst viel me dat weer ergens op, namelijk op Instagram en Youtube van een wel heel bekend pas getrouwd stel…. ik heb het natuurlijk over Mascha & Gregor!

 

Als je nou niet weet wie Mascha en Gregor zijn, Mascha is een enorm succesvolle voormalige blogger, en nu full-time Youtuber. Ze is afgelopen maand getrouwd met haar vriend (nu man) Gregor, die sinds een tijdje ook actief op Youtube is.

 

Ik ben altijd al een sucker geweest voor super romantische trouwvideo’s, zoetsappige koppelfoto’s en andere liefdevolle uitingen. Toch krijg je bij de ene foto of video een ander gevoel dan bij de ander. Soms voel je gewoon daadwerkelijk mee met de liefde van een ander. Dat was bij mij ook het geval bij de bruiloftsvideo van Mascha en Gregor. Volgens mij heb ik nog nooit zo gezwijmeld bij een weddingvideo. En dan heb ik het niet over de perfect gestylde tafelsetting, bloemen, omgeving, kleding en taart (Alsjeblieft laat Hella Huizinga ook mijn bruiloft organiseren…). Nee, het totaalplaatje straalde gewoon totaal uit wat zij zijn, of in ieder geval hoe ik ze ‘online heb leren kennen’. Dat vond ik zó mooi.

 

79b5f623bab99363fae81227a8b2c500-serendipity-movie-quotes-romantic-movie-quotes

 

Dat juist niet de keuze is gemaakt voor een totale #spon bruiloft, nee het heft in eigen handen nemen en het precies zo maken zoals ze het zelf willen. Het klopte gewoon allemaal. De prachtige achtergrond van een perfect onderhouden Italiaanse tuin helpt hierbij natuurlijk wel een beetje, maar dan nog. Wat lijkt het mij fantastisch dat al jouw geliefde vrienden en familie speciaal voor jou een weekend vrij houden, naar een ander land reizen, alleen maar om de belangrijkste dag van jullie mee te willen maken. De dankbaarheid daarvoor straalde er van af! De liefde tussen deze twee kwam zo puur en mooi over, dat ik het idee kreeg ook voor een momentje met hen dat geluk te kunnen delen.

 

Denk je nou, waar heeft ze het in hemelsnaam allemaal over, klik dan op onderstaande link; geloof me daarna begrijp je precies wat ik bedoel. (Check ook alsjeblieft even de Instagram van @beautygloss & @gregor, voor nog meer prachtige liefdevolle foto’s!).

Bruiloftvideo Mascha & Gregor

 

Ik heb Mascha en Gregor vorig jaar op het Vriendinnenweekend ontmoet (ook al zo perfect gestyled, kan Hella misschien mijn leven organiseren?), en volg haar al een aantal jaar. Lieve Mascha en Gregor, ik wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie nog heel lang op deze wolk vol verliefdheid mogen zweven, en bedankt dat ik daar als kijker ook een beetje van mee mag genieten.

 

Van welk online koppel voel jij de liefde ook door het beeldscherm komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *