Douglas bestelling – o.a. NYX, ZOEVA & Benefit

Laatst heb ik een enorme make-up besteling bij de Douglas geplaatst, vol met producten die al lang op mijn wensenlijst stonden. Ik laat je hier zien wat ik allemaal heb gekocht!

 

Op mijn telefoon heb ik allemaal mapjes in mijn notitie-app. Hierin houd ik in categories bij welke make-up dingen ik nog graag wil hebben. Als ik bijvoorbeeld een mooie review ergens lees van een product, een YouTube filmpje voorbij zie komen, of van een vriendin een tip heb gehad schrijf ik deze gelijk op. Eens in de zoveel tijd als ik dan in de stad ben of online ga winkelen, pak ik het lijstje er weer eens bij en ga ik de schappen langs om de producten zelf te swatchen en te testen. Ik laat je hieronder zien wat ik laatsts via de Douglas app heb besteld (de app van de Douglas is trouwens echt een aanrader!).

 

The Balm
Al heel lang wilde ik producten van The Balm uitproberen. De oogschaduwpalettes zien er altijd prachtig uit, de namen van de producten zijn grappig en de producten zijn enorm leuk vormgegeven. Als make-upliefhebber is er één product van The Balm dat zo populair is dat het eigenlijk niet in je stash kan ontbreken, ik heb het hier natuurlijk over de Mary-Lou Manizer: de prachtige champagne-kleurige highlighter. Deze highlighter zit in een mooi doosje en biedt een goude glans aan. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit product op mijn gezicht zal staan. Een mooie toevoeging aan mijn highlighter verzameling is het in ieder geval wel.

 

Benefit
Van het merk Benefit gebruik ik de laatste tijd al met veel liefde de Hoola bronzer. Deze bronzer is voor mij de perfecte match tussen een assige contourpoeder en een warme bronzer. Ik ben gek op dit product en gebruik hem elke dag. Daarom kon ik ook niet wachten om nog meer producten van Benefit uit te proberen. Ik bestelde wat mini’s bij de Douglas. Er was namelijk een leuke actie: koop 2 mini’s en krijg de 3e gratis! (TIP!). Ik bestelde een wenkbrauw potlood (Goof Proof Brow Pencil), een wenkbrauwgel met kleur (Gimme Brow nr. 03), zoiets had ik namelijk nog niet, en een primer (Porefessional primer).

 

ZOEVA
Ook wilde ik graag een nieuw oogschaduwpalette bestellen. Na veel research gedaan te hebben ben ik uitgekomen bij het nude spectrum palette van ZOEVA met de perfecte bruine nude tinten die voor elke dag goed zijn. Dus die zat voor ik het weet ook al in mijn digitale winkelmandje.

 

NYX
Tenslotte wilde ik nog een liquid lipstick hebben, want die had ik namelijk nog niet. Daarom bestelde ik by NYX een lipstick in de kleur Milan. Deze leek echter op internet en in andere reviews meer nude, toen ik hem zelf opdeed vond ik hem eigenlijk wel erg roze. Hij is nog steeds erg mooi, ik ga gewoon nog even verder zoeken naar de perfecte liquid lipstick in een mooie nude/roze kleur.

 

Processed with VSCO

 

Nu zal je vast denken: maar nu weet ik nog niks over deze producten. Wees niet getreurd, in de komende periode komen over de meeste van deze artikelen reviews online. Aangezien ik dus nog niet alle informatie wil weggeven, is dit puur en alleen een shoplog. Houd dus zeker mijn blog in de gaten voor de reviews en swatches van deze producten.

 

Over de Douglas app en bezorgservice ben ik trouwens enorm te spreken. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, het bezorgen gebeurt erg snel en de producten zijn goed verpakt. Ik was namelijk bang dat al mijn poeders gebroken aan zouden komen, maar alles zat stevig in een doos verpakt.

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *