Guess who’s back… back again

Hi allemaal!

Het is een jaar geleden dat ik wat heb geplaatst op deze blog, maar dit wil ik graag weer oppakken! Lees hier verder over mijn plannen en wat je allemaal de komende periode kan verwachten op www.girlwithablog.nl !

Toen ik met deze blog begon was ik super enthousiast. Ik wilde al mijn vrije tijd er in stoppen en had een druk blogschema gepland. Mijn plan was om in de zomervakantie elke dag een artikel online te hebben en in mijn schoolperiode in ieder geval een paar keer per week. Uiteindelijk werd het steeds drukker met mijn studie en was het drukke blogschema dat ik had bedacht totaal in het water gevallen. Hier heb ik wel enorm van gebaald, het voelde namelijk als falen. Ik haalde zoveel voldoening uit het creatief bezig zijn en had grootse plannen. Na een paar maanden had ik zelfs al een samenwerking met een bedrijf te pakken waar je over hebt kunnen lezen, en een gastartikel op een andere blog voor elkaar gekregen. Jammer genoeg kon ik het dus niet combineren en daarna heb ik deze blog dus op een laag pitje gezet.

 

De afgelopen periode merkte ik dat ik het bloggen weer enorm begon te missen. Mijn hoofd zat (en zit) vol met leuke ideeën, maar ik vond het raar om zomaar af en toe een random artikel online te gooien en dan weer een maand niks. Daarnaast had ik het nog steeds druk met school en wilde ik een nieuwe teleurstelling proberen te voorkomen. Daarom heb ik nog even gewacht met het herstarten van mijn blogactiviteiten. Ook heb ik goed nagedacht over een schema wat voor mij wel zou werken en over waar ik naar toe wil met mijn content.

 

Elke dag een artikel online is te veel, dan leg ik teveel druk op mezelf. Daarnaast wil ik ook niet dat ik artikelen online gooi om ‘maar wat te posten’. Toch heb ik een bepaald schema nodig om me wel bezig te houden. Daarom heb ik besloten om voorlopig een vast schema voor twee artikelen in de week aan te houden. Op maandag en op donderdag zal er een artikel verschijnen. Hierbij wil ik wel zeggen dat ik ga kijken de komende periode of ik dit volhoud en of deze dagen inderdaad het beste zijn. Het kan dus ook zo zijn dat er een keer een week niks online komt, en een andere week drie artikelen.

 

Daarnaast ben ik aan het spelen met verschillende ideëen voor de content op mijn blog. Allereerst wil ik meer essay-vormige stukken gaan schrijven. Ik heb wel vaker dit soort artikele geplaatst, deze artikelen vind ik namelijk zelf erg leuk om te maken. Voorbeelden hiervan zijn artikelen als deze of deze. Ook ben ik nog steeds gek op make-up en wil ik hierover blijven schrijven, omdat dit eenmaal mijn passie is. En de persoonlijke artikelen zullen ook blijven. Daarnaast wil ik ook stukken gaan schrijven over zaken die net gebeurt zijn en waarover gediscussieerd kan worden, denk aan iets wat in het nieuws is gebeurd bijvoorbeeld. Dit zijn echter niet alleen hele serieuze zaken hoor, maar dat zullen jullie vanzelf wel gaan merken. Hoe ik dit precies allemaal ga doen en vormgeven weet ik nog niet helemaal, maar dat zal in de komende weken meer duidelijk worden.

 

Voor nu ben ik in ieder geval weer druk bezig met fotograferen en schrijven. Dus ik spreek jullie snel weer! Wil je op de hoogte blijven van mijn blog kan je me volgen op Bloglovin onder ‘girlwithablog’! En houd mijn blog dus op maandag en donderdag in de gaten!

 

Als je nog leuke onderwerpen weet om over te schrijven of iets anders wil laten weten, dan mag je natuurlijk altijd een reactie achterlaten!

One thought on “Guess who’s back… back again

  1. My husband and i were very contented that Chris could round up his inquiry out of the ideas he came across out of the web site. It’s not at all simplistic to just find yourself giving away guides that many other people have been making money from. So we keep in mind we need the blog owner to thank for this. These explanations you have made, the simple web site navigation, the relationships you will help engender – it is mostly astounding, and it’s aiding our son in addition to us reason why the issue is excellent, and that’s really fundamental. Thanks for all!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *