Ik ga een dagje weg en ik neem mee..

DSC00181

Ik ben vaak voordat ik ergens heen ga erg lang bezig met het bedenken wat ik allemaal mee moet nemen voor een dagje uit. Want je sleept toch al snel te veel troep mee die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Omdat ik een dagje naar Amsterdam ging, heb ik vastgelegd wat er die dag allemaal in mijn tas zat.

Het was niet zomaar een dag shoppen of cultuur, nee we zouden ´s middags gewoon door Amsterdam gaan struinen en winkelen, in de avond uiteten gaan en dan daarna naar een feestje in club NYX (er komt nog een apart artikel over deze dag). Dus ik heb iets meer dingen mee dan die je zou meenemen voor een middag alleen.

DSC00185

Allereerst de meest noodzakelijke dingen: een portemonnee, sleutels en mijn telefoon heb ik eigenlijk altijd wel bij me. Ik heb normaal een andere portemonnee, maar omdat we ‘s avonds naar een feestje zouden gaan leek het me handig om mijn geld en pasjes hierin te doen. Deze portemonnee is namelijk heel makkelijk ook als clutch te gebruiken! Daarnaast past ook mijn mobiel er in. En natuurlijk kan mijn OV voor de reis naar Amsterdam hier ook niet ontbreken.

DSC00186

DSC00188

Hier zie je al mijn toilet artikelen die ik in een klein tasje had meegenomen. Het leek mij wel handig wat make-up mee te nemen, zodat ik het nog even bij kon werken voordat we naar het feestje zouden gaan. Je ziet een elastiekje, een anti-bacteriële handgel en een labello lippenbalsem, deze drie items heb ik eigenlijk standaard in mijn tas zitten. Als mijn haar weer eens voor mijn ogen hangt, je een vieze railing hebt aangeraakt of je lippen door de wind weer droog zijn geworden: deze drie komen eigenlijk altijd wel van pas. Verder had ik nog een crème mee, deze is van Oriflame, de tender care protecting balm. Deze zalf is eigenlijk voor alles goed, voor droge plekjes, als lippenbalsem, handcrème of bij uitslag. En het zit in een handig klein potje voor onderweg! Dan nog een lipstick van Essence in de kleur 07 natural beauty, dit is een heel mooi oud-roze kleurtje dat eigenlijk overal wel bij staat. Ook had ik mijn Catrice liquid concealer mee, met een foundation kwast van H&M en tot slot mijn Essence Lash Princess mascara. Met deze producten kan je toch al snel een leuke look creëeren of je bestaande bijwerken.

DSC00192

Vervolgens had ik nog een deo mee en een kleine borstel, altijd handig en vaak ook al standaard in mijn tas. Ik had een schaar meegenomen voor het geval ik overdag iets zou kopen wat ik ‘s avonds aan zou willen trekken. Zo kon ik dan makkelijk het label eraf knippen. Deze pen zat toevallig nog in mijn tas.

DSC00193

Als laatste in mijn kattentasje had ik nog een externe oplader mee, handig als je een lange dag weg bent!

Dit is dus wat ik meestal meeneem als ik een dagje wegga! Wil je precies zien wat ik die dag heb gedaan en wat ik heb gekocht, wacht dan de volgende blogposts af!

5 thoughts on “Ik ga een dagje weg en ik neem mee..

  1. My wife and i have been quite cheerful when Albert managed to complete his homework out of the precious recommendations he grabbed from your own weblog. It is now and again perplexing just to always be giving away tactics which usually people have been trying to sell. We really do understand we now have you to thank for this. All the explanations you made, the easy website menu, the friendships you will make it possible to instill – it is everything incredible, and it’s really making our son and our family feel that this matter is cool, and that’s extraordinarily serious. Thank you for everything!

  2. Hello this is somewhat of off topic but I was wondering
    if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

    I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience.
    Any help would be greatly appreciated!

  3. I would like to express appreciation to this writer for bailing me out of this particular circumstance. As a result of looking throughout the the web and finding views that were not helpful, I thought my life was over. Living without the strategies to the difficulties you’ve solved by means of this website is a serious case, as well as the kind that might have in a wrong way damaged my entire career if I had not discovered the blog. Your primary capability and kindness in taking care of all things was vital. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a point like this. I am able to at this time look ahead to my future. Thanks very much for this reliable and results-oriented help. I won’t be reluctant to suggest your site to any person who will need guide about this topic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *