Mijn favoriete beauty & lifestyle blogs (1)

DSC00081

Zoals ik al een keer eerder heb gezegd volg ik heel veel blogs. Vroeger was ik vooral geínteresseerd in make-up blogs, maar de laatste tijd zijn het meer lifestyle en food blogs die mijn interesse wekken. Ik heb hier een lijstje met blogs die ik al tijden volg. De meeste zijn al vrij bekend, maar misschien kom je er toch nog een tegen die je nog niet kende!

Ik heb het lijstje met blogs ingedeeld in categorieën voor waar ik de blogs voor lees. Jiami van Lifesplash schrijft bijvoorbeeld ook over beauty, fitness en lifestyle, maar ik lees haar blog voornamelijk voor haar kledingstijl, dus zo moet je dit artikel ook maar een beetje lezen.

 

Beauty

Vera Camilla

Ja, hier is het eigenlijk allemaal mee begonnen. De blog van Vera was de eerste blog die ik ging volgen. Ik had haar een jaar of 4/5 geleden ontdekt via YouTube en sindsdien volg ik haar trouw. Ik kan beter vragen wie kent haar niet? Want in beautyblogland is ze een behoorlijk grote naam. Vera schrijft helder en grappig, maar geeft wel altijd de juiste informatie zonder iets langdradig of saai te maken. Ik vind het uiterlijk van haar blog heel mooi clean en ben vooral helemaal gek van haar foto’s. Als iemand mooie foto’s van make-up kan maken dan is dat Vera wel.

 

Live Life Gorgeous

Livelifegorgeous.nl is een blog van Willemijn en Martine, twee heerlijk gezellige vrouwen die maar wat goed kunnen schrijven. Ze maken de meest geweldige ooglooks en zijn niet bang van een felle lipstick. Zoek ze zeker ook eens op op YouTube, hun filmpjes zijn hilarisch.

 

Lifestyle

Teske

Wie kent Teske nou niet? Teske.nl, voormalig teskuh.nl, is ook een blog die ik al jaren en jaren volg. De laatste tijd blogt ze steeds meer over dingen die ze echt leuk vind in plaats van geforceerde beauty artikelen zoals in het verleden nog wel soms het geval was. Dit is ook duidelijk te merken, haar artikelen zijn vrolijk, soms wat serieuzer, maar over het algemeen leuk om te lezen. Ze schrijft over originele onderwerpen en ik lees haar stukjes altijd met veel plezier.

 

Ik ben Saske

Saske is de zus van Teske, en heeft sinds een tijdje ook een blog. Ze plaatste niet heel regelmatig artikelen, maar wat ze schrijft is leuk. Neem zeker een keer een kijkje op haar blog om te zien wat ik bedoel.

 

2WMN

2WMN is het zusje van livelifegorgeous en wordt ook gerund door Willemijn en Martine. In plaat van over beauty gaat deze blog over lifestyle in de breedste zin van het woord. Van interieur spullen, tot serieuze onderwerpen tot schoonmaakmiddelen: alles komt langs. Nu Willemijn zwanger is schrijft ze daar ook af en toe over en dat is ook zeker heel leuk. Een hele knusse website.

 

Versusa

Versusa is van bovengenoemde Vera Camilla en Suzanne. Deze blog bestaat nog niet super lang, maar ik volg ze al vanaf het begin. De stijl van hun artikelen, en ook hun filmpjes op YouTube, is net wat anders dan bij de meeste blogs. Veel is in interview stijl en al discussiërend en pratend komen ze tot bepaalde meningen. Erg gezellig om te lezen, je hebt echt het gevoel dat je mee in gesprek bent.

 

Sanny Verhoeven

Als je meer over persoonlijk geluk, mindstyle en zelfbewustzijn wil lezen moet je zeker een keer op de blog van Sanny kijken. Ze schrijft mooie verhalen en heeft vaak handige tips.

 

Quote

Fitness

Best Fit Friends

Op deze blog worden veel gezonder recepten en sporttips gedeeld. Het fijne aan hun workouts is is dat ze haalbaar zijn. Niet van die challenges waar je 480 squats moet doen op één dag. Kijk ook zeker een keer op hun youtube kanaal.

 

Food

Ik ben Iris niet

Iris maakt heerlijke gerechten en vooral hele mooie foto’s daar ook van. Je hoeft het plaatje maar te zien en je krijgt er al trek in. Haar recepten zijn dan ook de voornaamste reden dat ik haar blog regelmatig bezoek.

 

Foodgloss

Ja, als je een beetje met koken bezig bent heb je vast wel eens gehoord van Frances van Foodgloss. Ik betrap mezelf er maar vaak genoeg op dat als ik even snel een recept wil weten dat ik bij haar blog of YouTube kanaal zoek. Haar recepten zijn goed haalbaar te maken en ze legt alles heel duidelijk uit.

 

Travel

Queen of jetlags

Op deze blog lees je de mooiste verhalen over een meisje dat de hele wereld rondreist en daar prachtige foto’s maakt. Maar meestal vind ik het alleen al prachtig om te kijken naar wat ze aan heeft, wat heeft zij een mooie style!

 

Fashion

Lifesplash

Jiami schrijft over van alles en nog wat, maar wat mij het meeste aanspreekt zijn toch wel haar outfits. Ze is pas 15 maar heeft al een geweldig gevoel voor kleding ontwikkeld. Daarnaast maakt ze ook prachtige foto’s. Als je nog iemand zoekt om te volgen op Instagram met een prachtige feed, volg haar dan via @jiamijongejan

 

Dolly Bow Bow

Kate heeft een goed gevoel voor kleding en ziet er altijd prachtig uit. Daarnaast verkoopt ze mooie sieraden, haar shop is ook zeker een aanrader.

 

Een hele lijst blogs verder.. De meeste van deze blogs volg ik via Bloglovin, zodat ik een mooi overzicht van alle nieuwste artikelen heb. Mijn blog staat nu ook op Bloglovin! Onder  www.girlwithablog.nl, of klik op het logo in de sidebar/ aan de zijkant van mijn site, zou ik heel leuk vinden! Op die manier krijg je al mijn posts up-to-date binnen.

 

Welke blogs volg jij allemaal?

One thought on “Mijn favoriete beauty & lifestyle blogs (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *