Persoonlijke update – waar ben ik op dit moment mee bezig?

Om te beginnen leek het me leuk om te vertellen waar ik momenteel allemaal druk mee ben. Dus wil je daar meer over weten lees dan verder in deze persoonlijke update!

 

Waar ik toen ik begon met deze blog nog met een bachelor studie bezig was, heb ik die nu afgerond. Ik heb op de Erasmus universiteit de studie Algemene Cultuurwetenschappen gevolgd. Een super interessante studie van drie jaar waar ik veel heb geleerd op het gebied van economie, management, kunst, marketing, cultuur en sociologie. Deze studie heeft een enorm breed aanbod en je kan er ook heel veel kanten mee op. Desondanks is het maar een kleine studie, ik verwacht dus ook niet dat veel van jullie het kennen. Omdat ik nog verder wilde studeren ben ik het afgelopen jaar begonnen aan een master studie. Ik wilde niet nog verder door studeren in de richting cultuur, aangezien ik mezelf in meerdere zaken wilde verdiepen. Daarom heb ik voor een master sociologie gekozen met als onderwerp: arbeid, oranisatie en management. Deze studie duurt één jaar, en ik hoop hem deze zomer dan ook af te ronden. Omdat ik vanaf nu ook bijna al mijn tijd aan mijn masterscriptie moet besteden, zit ik dus minder uren op school in de les. Dit geeft me meer vrije tijd en meer ruimte om mijn eigen dagen in te delen. Daarom zie ik ook meer ruimte om tijd in deze blog te steken!

 

Naast mijn studie heb ik ook samen met een vriendin een bedrijf, genaamd de Cultuurmeisjes. Wij zijn een cultureel adviesbureau dat individuen en bedrijven wil helpen professionaliseren. We begeleiden mensen, geven ze advies op het gebied van management, financiën, marketing en organisatie en begeleiden ze in een traject om deze adviezen ook te implementeren. Daarnaast organiseren wij evenementen, geven we lezingen en workshops. Vorig jaar is het bedrijf gelanceerd, maar de afgelopen tijd hebben we het even stilgezet omdat we druk waren met onze studies. Nu zijn we echter weer volop bezig om van alles in gang te zetten. Wil je meer weten over de Cultuurmeisjes, kijk dan eens op onze websiteFacebookInstagram of Linkedin.

 

In mijn vrije tijd ben ik ook veel op de korfbalvereniging te vinden. Ik train daar zelf twee keer in de week, speel elke week een wedstrijd, en ik coach ook een team. Hier ben ik dus vijf avonden in de week mee bezig, het neemt veel tijd in beslag maar ik zie het als mijn uitlaatklep. Daarnaast ben ik gek op sport, dus dat is helemaal niet erg. Ook heb ik nog een bijbaantje achter de kassa in de supermarkt, lees ik veel, kijk ik series, luister ik muziek, en blog ik dus.

 

Zo, nu weten jullie weer wat meer van mij en hoe mijn drukke schema eruit ziet. Ik spreek jullie donderdag weer.

 

Waar besteed jij je tijd aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *