Review I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts

Vandaag een review van een prachtige blush! Ik review niet vaak make-up, maar aangezien het toch wel een erg grote passie van me is laat ik zo nu en dan wat zien. Have fun reading!

Processed with VSCO

 

Deze leuke blush is van het make-up merk I Heart Makeup. Dit merk staat bekend om dupes van duurdere makeup merken te maken, en hier ook goed in te slagen! I Heart Makeup is nu tijdelijk te koop bij Kruidvat en Trekpleister, maar ik zou opschieten want op=op. Bij de Kruidvat waar ik deze gekocht heb lagen de producten in een grote mand door elkaar naast de gewone schappen met make-up.

 

Processed with VSCO

 

De blush komt van de serie Blushing Hearts en heet Candy Queen of Hearts. Het ‘candy-gedeelte’ uit de naam snap ik wel, want het is een mierzoete roze blush. De verpakking vind ik origineel, een kartonnen doosje is weer eens wat anders en het ziet er schattig uit.

 

 

De blush bestaat uit drie kleuren waar je hierboven de swatches van kan zien. Eerst zie je de drie kleuren en daarna hoe ze er samen uitzien. Er komt veel pigment van de blush af, fijn! Ik zou zelf de kleur omschrijven als zoet roze met een perzik-kleurige finish.

 

 

Ik ben blij met Candy Queen Of Hearts! Het is een schattige kleur in een leuk doosje. De kleur is misschien niet spectaculair bijzonder, maar mooi is hij zeker! Daarnaast zou je de kleuren ook nog afzonderlijk kunnen gebruiken, of mengen naar jouw smaak. De blush is fijn in gebruik en blijft de hele dag goed zitten.

 

I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €5,99

 

Zijn er andere make-up producten die jullie graag in een review zouden willen zien?

4 thoughts on “Review I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *