Review: Mary-Lou Manizer highlighter

Processed with VSCOIk denk dat de Mary-Lou Manizer van The Balm wel één van de bekendste highlighters op de markt is. Hij ging al een flink tijdje in de make-upwereld rond totdat ik eindelijk over de streep werd getrokken om hem toch maar te bestellen. Ken jij de highlighter nog niet of twijfel je nog om hem te kopen, lees dan deze review!

 

De highlighter bestelde ik via de Douglas webshop voor €20,50. Dat is natuurlijk niet super goedkoop, maar je doet dan ook wel heel lang met zo’n poeder. De verpakking van de highlighter vind ik erg mooi, net zoals je van The Balm gewend bent is het doosje een beetje vintage. Aan de binnenkant vind je nog een grote spiegel, handig!

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

De Mary-Lou Manizer heeft een champagnekleurige glans die mooi staat bij warme en koele ondertonen. Wat ik fijn vind aan de highlighter is dat hij ook echt een glans heeft en niet alleen maar een glitterig geheel vormt. Dat is natuurlijk ook mooi, maar dat vind ik soms een beetje teveel voor iedere dag. Deze highlighter kan je ook heel subtiel aanzetten en is dus ook perfect voor onder het wenkbrauwbot. Maar heb je zin in een flinke glans dan is dat ook geen probleem, je kwast hoeft namelijk niet diep in het product te gaan om genoeg poeder te vangen.

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

Ik ben dol op deze highlighter en gebruik hem elke dag sinds ik hem in mijn bezit heb! Ik denk dat ik hem stiekem zelfs nog mooier vind dan MAC soft & gentle. Als je op zoek bent naar een prachtige highlighter, ga dan zeker even kijken bij The Balm voor deze Mary-Lou Manizer. Ik durf te wedden dat als je hem eenmaal geswatched hebt je hem niet meer kan laten liggen!

 

Wat is jouw favoriete highlighter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *