Review- ZOEVA nude spectrum eyeshadow palette

Processed with VSCO

Een tijdje geleden liet ik in deze shoplog zien dat ik bij Douglas een aantal leuke make-up producten had gescoord, waaronder dit prachtige oogschaduwpalette van ZOEVA. Toen beloofde ik al een review, en vandaag is het dan zover!

 

Ik was al een tijdje op zoek naar een wat groter palette, met grote pans en vol met neutrale bruintinten. Zo kwam ik na een uurtje scrollen door de Douglas app bij dit palette van ZOEVA uit en al snel belandde het in mijn mandje. Toen het pakketje binnenkwam was ik meteen verliefd, wat een prachtige kleuren met en zonder glans zitten er in dit palette. Voor op reis vind ik hem iets te groot om mee te nemen, maar voor feestjes, etentjes en andere gelegenheden is het mijn eerste keus binnen mijn stash.

 

De vormgeving van het palette is prachtig! Echter trekt het materiaal wel enorm veel stof aan en zijn vette vingers snel te zien. Daarnaast vind ik het jammer dat de oogschaduws geen namen, maar codes hebben. Zo onthoud ik ook minder makkelijk welke ik nou fijn vind bijvoorbeeld. Ook mis ik een spiegel, zeker bij zo’n groot palette is dat makkelijk. Neem je het palette dan toch mee op reis, heb je gelijk een spiegel van formaat bij de hand.

 

zoeva-bijgesneden

 

 

 

v.l.n.r.: ND130; ND100; ND070; ND040 & ND010
v.l.n.r.: ND130; ND100; ND070; ND040 & ND010

De eerste rij van het palette! De eerste kleur, een matte highlighter, valt een beetje weg op mijn lichte huid. Toch vind ik in gebruik dat dit een mooie kleur is voor op het wenkbrauwbot, om de illusie te wekken dat je wenkbrauw gelift is. Mijn eerste gedachte bij dit palette was dat de middelste kleur niks voor mij zou zijn, maar in gebruik merk ik dat ik deze misschien wel het meeste gebruik van allemaal. Deze prachtige koele taupe kleur, is prachtig in de arcadeboog, zeker als je verder op je gezicht nog meer koele kleuren gebruikt. De één na laatste gouden kleur springt er echt tussen uit, een diepe warme gouden tint. De tweede en laatste kleur van deze rij lijken een beetje op elkaar. Hier valt echter niet veel over te zeggen, behalve dat het mooie kleuren zijn die je ogen laten stralen.

 

v.l.n.r.: ND140; ND110; ND080; ND050 & ND020
v.l.n.r.: ND140; ND110; ND080; ND050 & ND020

 

De eerste kleur van deze tweede rij oogschaduws, gebruik ik vaak ook onder de wenkbrauw, maar tevens gebruik ik deze ook als highlighter op mijn gezicht! En dat kan makkelijk door de grote pans in dit palette, past je kwast er goed in. Deze kleur schittert echt prachtig, probeer hem zeker eens uit op je jukbeenderen. De volgende twee kleuren zijn prachtige warme bruin-goude tinten, een soort rosé champagne (als je mijn omschrijving nu nog kan volgen). Met de vierde kleur ben ik ook erg gelukkig, ik ben namelijk gek op matte tinten, en anders werd dit palette toch iets te glitterig voor mij persoonlijk. De laatste kleur valt mij qua pigment een beetje tegen, deze pak ik dan ook niet vaak. Maar op zich is het een prima kleur om je arcadeboog iets mee uit te diepen.

 

v.l.n.r.: ND150; ND120; ND090; ND060 & ND030
v.l.n.r.: ND150; ND120; ND090; ND060 & ND030

 

De eerste op de laatste rij gebruik ik vaak als transition colour, daar is hij prima voor. Hij komt wel op de foto wat meer geel over dan dat hij in werkelijkheid is. De kleur ernaast vind ik denk ik de mooiste gouden glinstertint van het palette, puur omdat hij bij elke andere kleur past. De middelste koperkleur is één van de hoofdredenen geweest om voor dit palette te gaan. Deze kleur is geweldig, en heeft enorm veel pigment. Niet een kleur voor elke dag misschien, maar je kan hier de mooiste looks mee maken. Ook is hij mooi onder de onderste wimperrand als een touch of colour. De zwarte kleur begrijp ik niet echt in dit palette, het is een prima oogschaduw daar niet van, maar echt nodig is hij niet. Toch gebruik ik hem regelmatig langs de onderste wimperrand of om een wing mee te zetten.

 

Ik ben enorm verrast door het ZOEVA nude spectrum eyeshadow palette, wat een pigment! Je kan eindeloze combinaties maken, een ooglook maken kan bijna niet misgaan met deze kleuren.

 

Het ZOEVA nude spectrum eyeshadow palette is o.a. te koop bij Douglas voor €35,00

 

Kende jij dit palette van ZOEVA al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *