Shoplog & lookbook (Amsterdam & Dordrecht)

collage

Vorige week was ik een dag in Amsterdam, zoals jullie ook in dit artikel hebben kunnen lezen. Maar naast Amsterdam had ik ook nog met een andere vriendin in Dordrecht gewinkeld. Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees dan verder!

Amsterdam

DSC00374

DSC00372

DSC00362

Forever 21 – €30,00

Ik zag deze spijkerblouse op een paspop in de Forever 21 en was gelijk verkocht. Ook al leek het op de paspop meer een jasje, merkte ik bij het passen gelijk wel dat het toch wel echt een blouse was. Hij is een beetje oversized en met wat scheuren, maar dat vind ik er juist wel leuk aan. De blouse is makkelijk te combineren en kan elke outfit net wat stoerder maken.

DSC00393

DSC00394

Pull & Bear – €17,99

Ik was al een tijdje op zoek naar een licht gekleurde korte spijkerbroek en vond deze bij de Pull & Bear. Hij sluit mooi aan en is makkelijk te combineren. Ook is dit weer een kledingstuk met scheuren, maar op het moment is dat echt mijn ding. De stof ziet er misschien wat ruw uit, als je hem aan hebt voel je daar niks meer van en zit hij als gegoten.

DSC00349 DSC00352

Pull & Bear – €12,99

Ook vond ik bij de Pull & Bear deze leuke blouse. Ik vind de print erg mooi, omdat hij gewoon rustig is, maar niet te saai. Zo’n witte blouse staat super leuk op een donkere broek, en zo zal ik hem dus ook vak gaan dragen. Het enige nadeel is dat hij een beetje doorschijnt, maar dat is bij heel veel kleding op het moment wel zo is me opgevallen. Ik vind het nog meevallen en in dit geval best te doen.

 

DSC00408 DSC00402

Bershka – €14,99

Al langer wilde ik een jurk die tot je knieën loopt, dat is precies een nette lengte zonder dat hij te kort of te formeel lang is. Deze jurk hadden ze in het zwart en deze kleur, maar ik heb toch maar voor de legergroene gekozen omdat dat toch nét iets meer speciaal oogt. De jurk sluit mooi aan en je kan er heel makkelijk en casual jasje overheen gooien om het wat minder chique te maken.

Dordrecht

DSC00334

DSC00341

 

DSC00340

Only – Shirt: €8,95
Only – Broek:34,95

Meestal slaag ik niet zo bij de Only of in dit geval de Vero Moda, maar deze keer scoorde ik toch twee leuke items. Het shirt is een losvallende top met ‘life’ erop. De armgaten zijn wel erg groot, dus ik zou er dan wel een bandeau onder dragen. De broek heeft een hemelsblauwe kleur, de kleur vind ik wel erg apart en daarom twijfelde ik eerst ook om de broek te kopen. De lichtblauwe kleur leek me moeilijk te combineren, maar volgens mij valt dat uiteindelijk nog wel mee. Ik vind de combinatie van de twee stukken ook erg leuk en dus kocht ik ze toch maar allebei.

DSC00356

DSC00358

 

H&M – €19,99

Ehm.. Robin het is toch zomer? Ja? Maar waarom koop je dan in hemelsnaam een trui? Nou, omdat ik dacht nu zie ik een leuke, en dan zal je in de winter maar net zien dat ik niks kan vinden. Daarnaast is het zomerweer in Nederland nou ook niet altijd ‘je van het’, dus ik denk dat deze trui zelfs in juli en augustus nog wel van pas gaat komen. Het is een vrij dikke trui, en wat me vooral aantrok was de diepgroene kleur. Hij sluit vrij hoog aan, maar bij deze trui vind ik dat niet zo storend.

DSC00359 DSC00361 DSC00360

H&M – €14,99

Oh hier ben ik toch zo blij mee! Ik vind de achterkant toch zo mooi opengewerkt. Dit is een ideale top voor een festival, ook al ga ik niet meer naar een festival dit jaar. Hij is wel vrij kort, want ik heb nu al een high-waisted jeans aan, maar ik vind hem niet té kort. De top is netjes afgewerkt en ik vond het eigenlijk niet echt een typisch H&M kledingstuk. Deze top is ook te zien onder het spijkerjasje van eerder in dit artikel.

DSC00378 DSC00390 DSC00379

H&M – €9,99

Het laatste wat ik bij H&M kocht was deze mint-blauwe/ grijze top met een olifant erop. Op Twitter en Tumblr zie ik wel eens vaker plaatjes voorbijkomen van tattoos van olifanten ook helemaal opgevuld met zwarte lijntjes en sierseltjes, dit vind ik toch altijd zo mooi. In plaats van een tattoo van een olifant ging ik uiteindelijk toch maar voor deze top.

Zo, dat waren de negen kledingstukken die ik in deze afgelopen week heb gekocht. Ik ben met alles stukken hartstikke blij en ik ga er denk ik nog lang plezier van hebben. Heb je nog meer leuke tips om deze kledingstukken te combineren of heb je andere vragen, laat dan vooral een reactie achter onder deze post!

Heb jij de laatste tijd nog leuke aankopen gedaan?

One thought on “Shoplog & lookbook (Amsterdam & Dordrecht)

  1. My husband and i felt very cheerful that Ervin managed to conclude his survey from the ideas he gained out of the site. It is now and again perplexing to just possibly be giving for free thoughts that some others could have been making money from. We really already know we now have you to thank for this. All the explanations you made, the straightforward site menu, the friendships you aid to engender – it is many unbelievable, and it’s really letting our son in addition to our family do think that issue is excellent, which is certainly seriously important. Many thanks for everything!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *