Summervibes

naamloosOf je nou wel of niet op vakantie gaat deze zomer, je zit ongetwijfeld ook nog veel thuis hier in Nederland (of vanaf waar je dit bericht leest). Genoeg tijd om even dit summervibes artikel te lezen!

 

Heerlijk zomer! Als ik toch even mag zeuren, ben ik dit benauwde zweetweer wel een beetje zat. In het buitenland heb ik daar geen last van, dan kan ik enorm genieten van het warme weer. Maar hier in Nederland is het maar zelden zo lekker warm op een ‘vakantie manier'; als iemand me nu nog kan volgen.

 

Het leuke aan de zomer is wel dat bijna iedereen ook een stuk een vrolijker en relaxter is. Mensen zijn sneller geneigd af te spreken en zijn gewoonweg vrolijker ¬†gestemd. Men heeft over het algemeen bijna al ¬†automatisch een positieve gedachte bij het idee ‘zomer’. “Ik kan niet wachten totdat het zomer is.” “Nog even en dan is het weer heerlijk weer.” Ik gebruik mijn zomers vaak om mijn hobby’s weer op te pakken, met vrienden af te spreken en lekker uit te rusten.

 

Grunge Image Of Tropical Beach At Sunset

 

Ook hoop ik altijd op een heerlijke vakantie te gaan, dit jaar is het weer zo ver: ik ga met mijn beste vriendin naar het heerlijke Ibiza. De voorbereidingen voor deze ultieme relax reis zal ik nog delen. Daarnaast ga ik daar proberen wat outfitfoto’s te schieten.

 

Verder ga ik deze zomer lekker sporten, lezen, creatief bezig zijn, en ik hoop nog wat leuke steden in Nederland te bezoeken! Ik weet dat het de bedoeling is dat je niet teveel binnen zit in de zomer, maar ik vind het juist ook heerlijk dat ik tijd heb om thuis weer de dingen te doen waar je de rest van het jaar minder tijd voor hebt. Dus ja, als ik een hele dag series wil kijken doe ik dat, als ik een hele dag wil tekenen dan doe ik dat. Nu is de tijd om dat te doen. Ook hoop ik nog te gaan picknicken en veel te gaan zwemmen, misschien ook wat dagen naar het strand! Heerlijk, ik ga in ieder geval genieten van deze zomer!

 

Als je je afvraagt waarom er wat minder artikelen onlinze zijn gekomen/ online komen. Dit heeft enerzijds te maken met wat internetproblemen hier thuis, en anderzijds met mijn vakantie volgende week. Dan weet je dat!

 

Wat doe jij deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *