Tag – Create it your way

create-it-your-way-tag

Ik had weer eens zin om een tag in te vullen. Na een beetje rondzoeken op andere blogs vond ik een leuke en originele op www.muymaaike.nl. Dit is de create it your way tag. Wil je te weten komen welke ijssmaak ik zou uitvinden en welk make-upproduct ik zou ontwerpen, lees dan verder!

 

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Hmmm, ik denk dat alles wat ik hier invul vast al wel bestaat. Maar, als ik dan toch een antwoord moet verzinnen denk ik de geur van vers gemaaid gras, heerlijk fris! Een andere geur die me ook fantastisch lijkt, is de geur van een bruisbal van Lush, namelijk de Comforter. Heerlijk zoet juist. Beide zouden eigenlijk voor een perfecte afwisseling zorgen.

 

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Als ik hier de kans voor zou krijgen, dan denk ik aan een heel licht en roze kleurtje. Ik ben altijd opzoek naar het perfecte wit-roze nagellakje, maar elke die ik koop is of te doorzichtig, of te roze of weer te wit.

 

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Als het zou gaan om echt een nieuw soort product dan denk ik aan een crème. Een ideale crème die gebruikt kan worden voor gezicht, ogen, armen, benen en als lippenbalsem. Die elke plek verzorgd en je huid laat aanvoelen alsof het net een scrub en een masker heeft gehad. Als ik niet teveel fantasie hoef te hebben zou ik heel graag een compleet make-up palette maken. Met niet alleen oogschaduws, maar ook wenkbrauwpoeder, matterende poeder, bronzer, blush en highlighter. Niet te groot, maar precies zo dat je hem op reis kan meenemen en dan alles bij de hand hebt.

 

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Ik ben gek op schrijven, dat is de voornaamste reden voor mij om te bloggen. En ik ben ook een aantal keer begonnen aan langere verhalen, maar op de een of andere manier zet ik nooit door. Als ik een boek zou mogen schrijven zal het waarschijnlijk een thriller à la Dean Koontz worden, die boeken vind ik fantastisch. Waar ik wel al een deel van heb is een verhalenbundel. Dit zijn allerlei korte verhalen (ongeveer 500-1000 woorden per verhaal). Verhalen met dubbele betekenissen, onverwachte wendingen en aparte figuren.

 

DSC00323

 

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Geen flauw idee, maar Johnny Depp in de hoofdrol lijkt me helemaal prima. Als dat me lukt dan verzin ik wel een tof verhaal om hem heen.

 

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Ik denk dat het of een café wordt met steengoeie koffie en heerlijk vers gebak. Of als het echt een winkel is misschien een soort creatieve winkel met handletterspullen, simpele sieraden en andere hebbedingetjes. Het interieur waarschijnlijk met industriële invloeden, veel wit en knus ingericht verder. Ik vind een stoere met lieve stijl gemixt erg leuk.

 

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Eentje die afwast en opruimt lijkt me heerlijk.

 

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Pfoe, dit weet ik eerlijk gezegd niet. Misschien een soort inspiratie app. Voor als je inspiratie nodig hebt voor het schrijven van een artikel, een onderwerp voor een werkstuk of voor het maken van een verjaardagskaart. Maar volgens mij kom je met een beetje Google en Tumblr al een heel eind.

 

9. Als je een dier zou mogen creëren, hoe zou het er dan uit zien, waar zou het leven etc.?

Ik denk een supergrote huiskat. Dus eigenlijk gewoon een tamme tijger of iets in die richting. Een superschattige knuffelbare kat.  Heerlijk lijkt me dat.

 

10. Als je een superheld zou zijn, welke krachten zou je dan hebben?

Als kracht zou ik graag of kunnen vliegen of me onzichtbaar kunnen maken. Voor de rest zou ik graag allerlei technische snufjes willen hebben. Hoe ik eruit zou zien?

 

11. Als je een schoolvak zou mogen toevoegen, wat zou je daar dan leren?

Dit gaat denk ik over vakken op de middelbare school. Wat me erg leuk zou lijken is een creatief vak, waar je totaal je eigen gang mag gaan, dus boetseren, schrijven, schilderen, breien, wat je maar gelukkig maakt mag je maken. Een vak dat me echt nodig lijkt is een meer praktisch vak met C.V.’s schrijven, sollicitaties oefenen, administratie doen, boekhouden etc. Een vak wat je echt voorbereid op het ‘echte leven’.

 

 

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, waar zou die dan naar smaken?

Erg moeilijk, want ik denk dat bijna iedere smaak wel bestaat. Dus denk dat ik dan maar heel saai voor yoghurt-aardbeien ga.

 

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou die dan naar smaken?

Lastig, misschien een cocktail met soda water, framboos, appel, munt en braam. Heerlijk zoet en fris.

 

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Ik zou graag een Emoji van één van mijn favoriete dieren, een dikdik, willen. Die zijn superschattig, en lijkt me leuk om te versturen. Ook al ben ik niet echt een grootgebruiker van Emojis.

 

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, waar zou het dan staan en hoe zou het eruit zien?

Dit zou dan waarschijnlijk een oud huis zijn, wat helemaal mooi is opgeknapt. Dus welmet mooie houte balken, maar wel mooie witte muren. Misschien wel een bakstenen muur ergens dat is wel tof. Ook wil ik graag een barretje in de keuken, en een oud fornuis. Grote witte gordijnen, alles moet er fris en licht uitzien. Grote kasten waar ik alles in kwijt kan. Een kantoortje met een groot bureau en kasten. Een inloopkast. En ohja: een bad op pootjes. Ja, zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Misschien leuk om een keer een artikel over te schrijven.

 

Zo, dit waren weer een hoop vragen! Wil je de tag overnemen, mag dat natuurlijk! Ik zou het wel leuk vinden als je mijn blog noemt (als je hem hierop gevonden hebt).

 

Waar zou jouw verzonnen ijssoort naar smaken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *