THANK YOU!

white-marble-background-marble-background-white-marble-backgrounds-14

 

Jaaaaa, wat een mijlpaal! Vandaag een korte terugblik, vooruitblik en bedankje!

 

Toen ik twee jaar geleden deze blog startte deed ik dat niet om zoveel mogelijk publiek te trekken en zo groot mogelijk te worden. Op de eerste plaats deed ik het voor mezelf, om lekker te kunnen schrijven, ontwerpen en fotograferen. Lang hield ik dit echter niet vol, na een half jaar had ik geen tijd meer en stopte ik tijdelijk. Meer dan een jaar stond deze blog stil, totdat ik begin dit jaar er weer een periode tijd voor heb gehad. Daarna baalde ik dat ik het weer te druk kreeg en dat het me weer niet lukte om het vol te houden. Nu ben ik weer volop bezig, heerlijk aan het bloggen en ik vind het geweldig!

 

Daarom is het ook extra leuk om te zien dat mijn blog goed wordt opgepakt, ik heb door de jaren heen al een paar leuke samenwerkingen met bedrijven gehad en ik hoop dat deze ook blijven komen. Maar het allerleukste vind ik de groei waar mijn blog momenteel in zit, elke dag komen er meer bezoekers. Wat ik nu in een dag haal, deed ik twee jaar geleden in een maand. Zeker de afgelopen weken gaat het hard, en zonder dat ik het door had is mijn blog al meer dan 75.000 keer bezocht. Yay!

 

Ik ben super blij en dankbaar voor alle mensen die een kijkje komen nemen op mijn site, en blijf dit vooral doen, want er komen nog genoeg leuke dingen aan! Zo staan er nog een paar interviews klaar voor de serie ‘Wat is een blogger?’ (aanmelden kan nog, mail naar info@girlwithablog.nl); komen er vakantieposts over Ibiza waar ik binnenkort naar vertrek en nog veel meer…

 

Ik zou het super vinden als jullie me blijven volgen, via mijn blog, Bloglovin’ (girlwithablog), Instagram (@girlwithablognl) en Twitter (@robinnn_nnn). Iedereen heel erg bedankt en tot snel!

 

Wat zal ik doen bij de 100.000 bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *