Too Much Information tag

DSC00117

Om mij wat beter te leren kennen leek het me leuk om wat meer over mezelf te vertellen. Ik kwam onder andere bij Vera Camilla de TMI tag tegen, die leek me geschikt! Dus hier volgt een ellenlange lijst met 50 vragen & antwoorden, dingen die je misschien wel of misschien niet zou willen weten over me.

DSC00112

Ik geniet enorm van het lente-achtige zomerweer en de tuin die in bloei staat. Geniet dus tussen de vragen en antwoorden door van wat leuke foto’s die ik in de tuin heb gemaakt.

1. Wat draag je?
Op dit moment draag ik een zwart shirt van de H&M met een lichtblauwe broek en mijn Nike airmax Thea schoenen (zie de foto hierboven).

2. Ben je wel eens verliefd geweest?
Jaa.

3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?
Nee, eigenlijk niet. Gelukkig maar!

4. Hoe lang ben je?
Ik denk ongeveer 1.65 meter.

5. Hoeveel weeg je?
He! Dat vraag je toch niet aan een meisje..

6. Heb je tattoo’s?
Nope.

7. Heb je piercings?
Ik heb oorbellen, maar telt dat als piercing?

8. OTP?
Ehm?

9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?
Cheryl en Martin Morero, weet ik veel.

10. Wat is je favoriete serie?
Sherlock, 100%. Benedict Cumberbatch is ook één van mijn favoriete acteurs, en dan die serie vol drama, spanning en alles. En ook dat een aflevering anderhalf uur duurt is wel erg leuk.

DSC00072

11. Wat is je favoriete band?
The Beatles.

12. Wat mis je?
Ik mis mijn vakanties. Ik ben deze zomer al op vakantie geweest en ik wil zo graag terug! Vooral naar Kreta heb ik veel heimwee. Lekker helemaal niks doen, heerlijk eten en van de zon genieten.

13. Wat is je favoriete liedje?
Ja, dit verschilt echt ongeveer dagelijks. Op dit moment denk ik ‘savoy truffle’ van The Beatles.

14. Hoe oud ben je?
18 jaar.

15. Wat is je sterrenbeeld?
Weegschaal. En mijn Chinese horoscoop is een rat volgens mij.

16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner?
Eerlijkheid en openheid vind ik erg belangrijk. Dat je elkaar alles kan vertellen en je nooit in hoeft te houden. Ik denk dat als je altijd eerlijk bent tegen elkaar 100% vertrouwen vanzelf komt.

17. Wat is je favoriete quote?
Echt een favoriete quote heb ik niet, maar dit vind ik wel een mooie die ik laatst tegen ben gekomen: “Do what you can, where you are, with what you have”. Ik haal hieruit dat je alles uit elk moment moet halen met wat je dat kan. Oftewel je haalt het maximale uit jezelf en je hebt er alles aan gedaan om dat te krijgen, meer had je ook niet kunnen doen.

18. Wat is je favoriete acteur?
Is acteurs ook goed? Dan Benedict Cumberbatch en Johnny Depp.

19. Wat is je favoriete kleur?
Een soort turqoise/ zeegroen /blauw /grijs. Het lijkt een beetje op de groenige accenten die ik heb op mijn blog.

20. Harde muziek of zachte muziek?
Hard! Als ik muziek ga luisteren dan ga ik daar helemaal in op. Ik gebruik het niet als zacht achtergrond deuntje.

DSC00104

21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Het liefst ga ik dan naar mijn kamer toe en in bed liggen. Helemaal opgekruld onder de dekens in het donker.

22. Hoe lang douche je?
Ik ben meestal een halfuur in de badkamer bezig, maar het douchen zelf duurt ongeveer 12 minuten denk ik.

23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
Douchen doe ik altijd in de avond, dus dat scheelt nogal veel tijd in de ochtend. Ik denk dat ze met klaarmaken in de ochtend make-up, haar en kleding bedoelen en niet ontbijt bijvoorbeeld? Dan zeg ik dat ik er ongeveer 20 minuten over doe om me klaar te maken. Maar dit kan ik sneller als dat nodig is.

24. Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Nee, gelukkig niet.

25. Wat is een turn-on?
Lekker ruiken en veel lachen!

26. Wat vind je een afknapper?
Ja, eigenlijk niet lekker ruiken en weinig lachen. Ik ben niet zo moeilijk.

27. Wat is de reden waarom je een YouTube kanaal bent gestart?
Ik ben geen kanaal gestart dus die vraag kan ik niet beantwoorden. Misschien dat dit nog wel in de toekomst gaat gebeuren. Waarom ik een blog ben gestart? Omdat het me ontzettend leuk lijkt om te schrijven over dingen die je leuk vind en dat te kunnen delen met anderen.

28. Heb je angsten?
Ja, genoeg. Om er een paar op te noemen: spinnen, slangen, donker water, de zee, kleine ruimtes, krioelende insecten, poppen…

29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
Volgende vraag.

30. Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houd?
Net nog!

DSC00073

31. Wat is de betekenis achter de naam van je YouTube kanaal?
Die heb ik dus niet. De naam van mijn blog slaat op het feit dat ik denk dat ik weer ‘zo’n meisje die een blog begint’ ben. En dat ik feitelijk gewoon een meisje met een blog ben. Ik vond het verder wel leuk klinken. Een Engelse naam klinkt vaak ook gewoon wat mooier.

32. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Dat is de Schroeiproeven, het tweede boek van de serie The Mazerunner van James Dashner. Deze boeken zijn echt een enorme aanrader! Ik ben ook benieuwd naar de film, maar ik hoor van veel mensen dat het verhaal daar nogal afwijkt van de boeken en daar ben ik dus een beetje bang voor.

33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
Kan je Murder she wrote een serie noemen? Anders herhalingen van Heer en Meester met Daan Schuurmans, één van mijn favoriete Nederlandse acteurs.

34. Wie is de laatste persoon waarmee je hebt gepraat?
Ik denk gewoon mijn ouders.

35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?
Op whatsapp, dat was een vriendin van me.

36. Wat is je favoriete eten?
Pasta bolognese.

37. Waar wil je nog graag naar toe?
Heel cliché maar dan toch maar New York.

38. De laatste plaats waar je was?
Buiten mijn eigen woonplaats was dat Rotterdam.

39. Heb je een crush?
Stiekem.

40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?
Jaaaaa…

DSC00074

41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Dat zou ik eigenlijk niet eens precies weten.

42. Wat is je favoriete smaak in snoepjes?
Sowieso zuur! Ik ben gek op zure matten.

43. Welke instrumenten bespeel je?
Jammergenoeg geen enkele.

44. Wat is je favoriete sieraad?
Oeh dat is moeilijk, mijn earcuffs, nee een ketting, of toch maar die ene ring…

45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?
Fitness in de sportschool.

46. Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?
Bad Blood van Taylor Swift. Ik weet ook niet waarom die in mijn hoofd zit.

47. Wat is je favoriete openingszin?
Geen één, ik vind dat zo slecht. Zelf kreeg ik een keer online de vraag of ik misschien uit Griekenland kwam, want ik was blijkbaar een godin. Pff.

48. Heb je die openingszin wel eens gebruikt?
Nee gelukkig niet! Hij is ook aan niemand aan te raden.

49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt?
Met vrienden was de laatste keer denk ik zaterdag.

DSC00105

50. Aan wie geef je de tag door?
Aan iedereen die hem leuk lijkt. Wel zou ik het leuk vinden als je even mijn blog noemt als je hem overneemt, tenminste als je de tag bij mij gevonden hebt. Thankyou!

Het invullen van de TMI tag voelt net als het invullen van een vriendenboekje op de basisschool. De vragen zijn simpel, maar sommige wist ik het antwoord gewoon echt niet op. In ieder geval zijn jullie nu wel wat meer over mij te weten gekomen.

Liefs, Robin

One thought on “Too Much Information tag

  1. My husband and i ended up being excited Jordan managed to carry out his basic research with the precious recommendations he discovered using your web page. It’s not at all simplistic to just always be releasing tips and hints which many others may have been trying to sell. And we also recognize we’ve got the writer to be grateful to for this. The type of illustrations you have made, the simple blog navigation, the relationships you can help promote – it’s most terrific, and it is facilitating our son in addition to our family reason why this subject matter is cool, which is certainly really essential. Thank you for the whole thing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *