Voorbereiding Ibiza

ibizaaa

Bijna is het dan zo ver, dan ga ik lekker een weekje relaxen op Ibiza met mijn beste vriendin. Het wordt voor mij een echte luxe ultieme rustvakantie, met zon, zee, strand en zwembad. Ik ben al maanden aan het voorbereiden op dit avontuur, wil je weten wat ik allemaal heb gedaan, lees dan verder!

 

1. Shoppen

Ik had nieuwe zomerkleren nodig dat was wel duidelijk. Korte broeken pastten niet meer, en echt leuke vrolijke tops had ik ook niet. Tijd om te shoppen! Ik ben eerst een dagje gaan winkelen in Dordrecht, maar daar konden we echt helemaal niet slagen. Enorm balen, want de tijd begon te tikken. Daarom hadden we laatst een dagje shoppen in Rotterdam gepland. Ik had verwacht niet te slagen, aan de ene kant omdat ik dus eerder al niet geslaagd was, en daardoor bang was dat ik de mode van deze zomer niks vond. En aan de andere kant omdat meestal als je echt goed wil shoppen het dan juist niet lukt. Maar niks was minder waar, wat een enorm goede dag hadden we in Rotterdam. Daarnaast was het ook nog eens sale: score! Ik scoorde onder andere een zonnebril, jurk, shirt, hemdje, broekje (met bloemen borduursel!), en een spijkerrokje! Enorm fijn!

 

Afgelopen week heb ik ook nog een bestelling via Zalando geplaatst, omdat ik daar nog een tegoedbon voor had (bedankt oma!). Daar heb ik ook nog een korte broek, jurkje, en twee shirts gescoord. Ook kreeg ik nog heel lief een Adidas petje van mijn vriendje, yay. Dus qua kleding ben ik enorm goed geslaagd, gelukkig maar.

 

2. Beauty

Ook wilde ik er zeker van zijn dat ik goed verzorgd op vakantie zou gaan. Dus heb ik voor het eerst in mijn leven een manicure geboekt. Ik heb van mezelf zeer korte nagels, en ik wilde dat het er ook een keer mooi en verzorgd uit zou zien, in plaats van met altijd gescheurde nagels. Dus, ik heb me op internet ingelezen, en een leuke salon in de stad opgezocht. Ik heb voor een roze-nude kleurtje gekozen, dit past namelijk overal bij. Daarnaast heb ik mijn nagels laten verlengen en ze rond laten vijlen. Het zijn trouwens gelnagels, erg blij mee! Het is wel nog erg wennen, aangezien ik geen lange nagels gewend ben, maar het is zo mooi! Ik heb het laten doen bij Nagelstudio Zuly-Ann in Dordrecht.

 

nagels

 

Daarnaast ga ik ook nog naar de kapper, om een stukje korter te laten knippen en een masker/ massage te laten doen. Zo is mijn haar dan goed verzorgd en mooi voor op vakantie. Heerlijk zo voel ik me helemaal klaar voor Ibiza!

 

Zo, dat was weer een kleine update over de vakantie. Blijf me volgen op Instagram via @girlwithablognl en mijn persoonlijke account @iamrobin_ om op de hoogte te blijven.

 

Als je op vakantie gaat dit jaar, waar ga jij dan heen? En heb je nog tips voor Ibiza?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *